bryllup

Bröllopsdagen är en av de största dagarna i ditt liv med massor av bilder, och därför vill du säkert se extra vacker ut just på dagen i ära. I den här artikeln har vi samlat några tips om hur man undviker en dålig hårdag under en av de viktigaste dagarna i sitt liv.

Beställ en tid hos frisören

Det första steget till att få bra hår till bröllopsdagen är att boka en tid hos frisören. Du behöver inte nödvändigtvis göra det ända fram till den stora dagen om du gillar att ha ditt hår långt. Men det är en bra idé att klippa sig minst 3 månader före den dagen då det bär av eftersom slitna tippar efter detta inte kan repareras och fortsätter att ”klättra” upp ytterligare och det kan man även enkelt se i alla bilder som tas den dagen. Så prioritera att klippa dig hos frisöre – det kommer att göra underverk!

Rätt schampo och balsam

Vi vet hur det känns att köra handen genom håret precis efter att du har varit hos frisören. Du kan också återskapa den länslan på din bröllopsdag, fast mycket bättre så klart.
Var noga med att du köper ett schampo som är utformat för din hårlängd och hårtyp. På så sätt undviker du att köpa ett mjukgörande schampo om du redan innan har tunt hår eller köper en volymgivande schampo om ditt hår är väldigt stort och krusat i förväg. Så ta dig tiden till att hitta rätt schampo och balsam som matchar just din hårtyp.

Det är också viktigt att du använder hårvårdsprodukter minst två gånger i veckan eftersom det också hjälper ditt hår att se friskt och glänsande ut på den stora dagen. Bra hårprodukter är ofta väldigt dyra och om du redan har en pressad budget efter bröllopet kan du enkelt bara göra din lyxiga hårrutine två veckor innan bröllopet eftersom att du använder schampo och balsam i veckan för att arbeta.

Vitaminer för håret

Det rekommenderas att tvätta håret 1-2 gånger i veckan, och det är förmodligen de få som faktiskt följer denna rekommendation. Men det finns några bra skäl att lyssna på rekommendationer eftersom för mycket hårtvätt gör ditt hår slitet och ännu mer fet.

Men eftersom det fortfarande tar ett tag innan håret börjar vänja sig vid att stätta sig 2 gånger per vecka, skulle det vara en god idé att komplettera din hårrutine och resan till frisören för att börja använda vitaminer till ditt hår parallellt.

Det finns ett hav av vitaminer på marknaden och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. För att göra det lite roligare när det nu är din bröllopsdag, gör HairLust göra några otroligt läckra chokladkakor som innehåller en hel del vitaminer och mineraler till ditt hår. Dessa  HairGummies gör att du får längre hår.

Förhoppningsvis kan du använda dessa tips för att få ditt hår att se bättre ut än någonsin tidigare på din viktigaste dag i livet. Nu kan du snart se fram emot din smekmånad, kanske att gå på en romantisk golfresa med Golf Breaks eller en trevlig resa till Rom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *