sommer

Under sommaren och semestern händer det ofta att man sätter allt på paus för att hänga i solen, på stranden och bara vila upp sig. Det kan till slut leda till att man blir lite uttråkad och känner sig sliten. Här får du 5 tips på hur du kan skämma bort dig själv och göra sommaren lite roligare.

Picknick

En sommarpicknick är ett must! Packa ner din finaste filt och fyll picknickkorgen med färsk frukt, muffins, pastasallad och bubbel. Välj ut dina absoluta sommarfavoriter i matväg och lyxa till det ordentligt. Oavsett om du åker ensam eller tar med dina bästa vänner eller din pojkvän så kan det vara bra att ha med någon slags aktivitet. Kanske ett kortspel eller en bok? Om ni ska till stranden får du inte glömma handdukar, badkläder, badbollen och framför allt solkrämen! Att bränna sig är inte kul.

Drinkar för alla!

När det är varmt under sommaren är det viktigt att hålla sig hydrated. Ett kul sätt att göra detta på är att lära sig att göra lite nya drinkar. Ring tjejkompisarna och be dem ta med en flaska var och så kan ni spendera eftermiddagen med att återskapa alla era favoritdrinkar. Mojito, Sex on the Beach, Cosmopolitan och Whiskey Sour. Vilken är din favorit? Det bästa med att göra drinkar själv är att du själv bestämmer hur många och hur stora. 😉

Spadag

Sommar betyder långa nätter, strandhäng och minimal effort. Det betyder också bränd hud, solblekt och saltigt hår och mörka ringar under ögonen. Det är dags för en spadag. Börja med att ta en lång och skön dusch, peela din hud och lägg en riktigt bra inpackning i håret. När du kommer ut sätter du dig ner med en av drinkarna du gjorde tidigare och lägger en skön ansiktsmask. Fram med gurkskivorna och ta en avslappnande stund för dig själv och njut av att känna dig riktigt fräsch efter alla hårda sommardagar och nätter.

Underhållning för heta sommarkvällar

Oavsett om du är i ett förhållande eller är singel så är det definitivt dags att hetta upp det i sänghalmen. Det är dags för en sexleksak. Det finns otroligt mycket att välja mellan men någonting som alltid går hem är en klassisk vibrator. Vibratorer kommer i många olika modeller, storlekar och färger så det är bara att dyka ner i utbudet och hitta den som du gillar bäst. En klitorisvibrator passar de flesta. En dildovibrator passar dig som gillar penetration. Upptäck din G-punkt med en G-punktsvibrator. Lås in dig i sovrummet och fly från värmen ett tag.

Dansa!

En av de bästa aktiviteterna att hålla på med under en het sommarnatt är såklart ett dansparty. Roligt, svettigt och hett. Sätt på dig din snyggaste sommarklänning och dina mest bekväma klackar och hit the town! Ta med tjejkompisarna och dansa med din nya sommarflirt hela natten på dansgolvet. Ta tillfället i akt och åk till en annan stad och festa! Nya barer, nya drinkar och nya killar! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *