dokumenthantering

Dokumenthantering på en arbetsplats underlättar och effektiviserar arbetet. Det finns många fördelar med att använda sig av programvara från Intranote. De erbjuder effektiv hantering av dokument som har IT-stöd, vilket innebär att kontakten med era kunder blir mer transparent och lättåtkomlig och att den blir smidigare. Intranote erbjuder en tjänst där du får tillgång till enkel dokumentation. Denna tjänst är konkurrenskraftig och smidig att använda och du kommer att få mer effektiva arbetsflöden som frigör arbetskraft genom användandet av automatiska processer.  Dessutom får du gladare medarbetare då dessa kommer att få enklare tillgång till era gemensamma dokument, information som alla ska ha samt e-post. Läs mer om dokumenthantering med IntraNote.

Det är ett utmärkt sätt när ni vill samla all kunskap inom er organisation och ert företag på ett och samma ställe. Dessutom är det säkert och om ni skulle vara med om en krasch i systemet finns allt kvar och är fortfarande tillgängligt. Detta är på grund av att det finns IT-stöd och lagrat på flera olika servrar.  Ni kan även scanna in fysiska dokument och göra dem sökbara med hjälp av textigenkänning. Utöver det kan ni skapa dokumenten direkt i DocuNote som verktyget heter. Ni kommer att få en bättre överblick över de dokument som finns inlagda i ert system och det gemensamma arkivet är sökbart så att alla som har rätt att komma åt dokumenten enkelt hittar dem.

När det är dags för samarbete ser Intranote till att göra samarbetet enklare. Det är genom att flera användare kan arbeta i samma utkast samtidigt. Detta gäller även i de publicerade dokumenten. När ändringar görs i dokumentet får ni snabbt en uppdatering om det och därför har alla koll på vad som händer. Det är ett fantastiskt sätt att dela information och det underlättar samarbete en hel del. Ni kan skapa en visuell dashboard där allt arbete som har delats samt email och dokument blir fullt synliga. Det blir därmed enklare att få en överblick angående hur ni ligger till i arbetet.

Om du är trött på att dina kollegor aldrig har koll på sina papper och att viktiga dokument kommer bort är detta en lösning på era problem. Det kommer att leda till ett bättre arbetsklimat samtidigt som alla alltid har tillgång till alla dokument som de behöver. Det finns inte längre några ursäkter som heter borttappade dokument utan ni har alla dokument direkt i programmet. Ni kommer att få ett effektivare system och mindre misstag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *