kontorslokaler

Goda nyheter. Ditt företag går oförskämt bra och det är nu dags att expandera ut i Europa. Allteftersom globaliseringen gör att vår värld känns allt mindre och andra länder kommer allt närmare, så är det viktigt för oss att hänga med. Speciellt om du har ett företag som behöver expandera. Hur går man då tillväga för att hitta kontorslokaler runt om i Europa? Det är mycket enklare än du tror. Många uthyrningsbolag har kontorslokaler runt om i välden så om du har tur så behöver du endast vända dig till ett bolag, så fixar de resten. Enkelt.

Länder

De länder man kan få tillgång till varierar naturligtvis mellan uthyrningsföretagen, men här kommer ett exempel på en landslista så att man kan få en uppfattning om vad det handlar om: Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Serbien, Sverige, Slovakien, Slovenien, Spanien, Schweiz, Turkiet, Storbritannien och Ukraina. Det är många länder det. Med andra ord så kommer du med största sannolikhet att hitta kontorslokaler till uthyrning i vilket Europeiskt land som väljer att expandera till.

Kontorslokaler i Europa – vad ingår?

Postadresstjänster erbjuder dig fördelarna med att få en prestigefylld adress, utan att behöva betala kostnaden för ett kontor. Detta kan ge ditt företag en imponerande nationell och global närvaro.

Du kommer troligtvis även att få en flerspråkig receptionist som kommer att hantera din e-post, svara på samtal med ditt företagsnamn, se till att alla paket tas emot, ger en signatur när det behövs och, i förekommande fall, förvarar paketen säkert. Om din verksamhet expanderar, behöver du även en dag kontor, mötesrum eller videokonferensmöjlighet.

Du får även tillgång till lokala telefonnummer som dina kunder kan ringa. Detta kan vara ett mycket bra sätt att säkerställa att ditt företag bryr sig om kunder i det nya landet och kan ge dig ett fotfäste på denna marknaden innan du förbinder dig att skaffa ett permanent kontor där.

Du får ofta välja olika paket, beroende på vad du behöver för just ditt företag och hur mycket du är villig att betala. Du kan få tillgång till businessloungen och caféer på över 3000 platser. Du kan även erhålla ett visst antal dagars privat kontor på din valda plats med kompletterande Internet som standard. Det verkar även finns ett behov av att utnyttja lokalytor effektivare än vad man gjort förr. Det gamla sättet att hyra genom långa kontrakt passar inte alltid. Många moderna företagare vill ha ställen de kan vara på en dag, en vecka eller bara hyra ett konferensrum. Därför kan det vara bra att vända sig till ett stort, världsomfattande bolag, eftersom de ofta kan hjälpa dig med detta.

Det är viktigt att vi hänger med vårt företag. Är det dags att expandera, så är det. Håll inte tillbaka företaget bara för att du är nervös för att ge dig ut i Europa. Det finns fantastiska lösningar för dig, oberoende hur stort ditt företag är eller vad du behöver. Det är mycket lättare än du tror!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *