koftor

Koftor är ett plagg som vi alla älskar. De är nämligen inte bara eleganta, utan har även en funktion. Den här funktionen är att hålla oss varma under blåsiga kvällar eller kalla vinterdagar. Att mysa i soffan med en kofta runt sig är bekvämt, mjukt och varmt på det bästa sättet. Kanske ska man ha filmkväll med sina vänner en kall dag eller dricka en kopp varm choklad framför det frostiga fönstret. Kanske vill man ut i snön och bygga en snögubbe eller så vill man skapa den finaste snöängeln i kvarteret. Vad man än gör kommer koftor väl tillhands. Trots att dagen är varm så packar man alltid ner en kofta om man ska på utlandsresa eller åka och campa. Man vet aldrig när man kan behöva en kofta.

Koftor från Masai

Med tanke på att koftor är så bra att ha, varför inte köpa en kofta från Masai? Detta är ett företag som har varit experter inom bekväma och stilfulla plagg sedan 1992, alltså i mer än 24 år. Just cardigans – vilket är det engelska ordet för kofta – är någonting som Masai specialiserar sig på. De har ett brett sortiment där de kan erbjuda koftor i flera olika färger, mönster och material för att man ska kunna finna precis den kofta som man själv vill ha.

Om man är osäker på vilka kläder som man kan bära tillsammans med koftan har Masai någonting som kallas ”Tips från stylisten”. Detta är lite av en online katalog där man får se koftor tillsammans med flera andra plagg som man kan införskaffa tillsammans för att skapa den perfekta looken. Självklart kan man mixa och matcha hur man själv vill, men tips från stylisten kan verkligen hjälpa en på vägen till att finna de koftor och andra plagg som man kan vara intresserad av.

Vad är Masai?

Med sina tidigare nämnda 24 år i branschen kan man lita på att Masai är proffs, både när det kommer till klädtillverkning och kundservice. Masai har både en onlinebutik och flera olika fysiska butiker runtom i Norden. Masai tillverkar kläder för kvinnor som värdesätter en individuell, klassisk och bekväm stil, vilket har lagt grunden till klädmärkets popularitet. De tillverkar helt enkelt kläder med hög kvalitet, och deras breda utbud gör att man kan hitta i princip allt man behöver. Med olika mönster, färger och kvalitetsmaterial skapar de smickrande plagg som fungerar både till vardag och fest.

Nöjda kunder är ett genomgående fokus i deras verksamhet, och det märks även när det kommer till deras kundtjänst. Masai har kundservice som finns där varje dag för att svara kundernas frågor, oavsett om det gäller returer, leveranser eller andra saker som man funderar på. Man kan ringa dem över telefon mellan 10:00 och 16:30. Om man inte gillar att tala i telefon eller behöver hjälp någon gång när telefonlinjen inte är öppen kan man alltid skicka iväg ett mejl till dem. Du får garanterat ett trevligt och proffsigt svar som dessutom inte brukar dröja särskilt länge. Du kan givetvis även få hjälp i en av deras fysiska butiker, genom att tala med personalen på plats.

Se urval av koftor här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *