elcig

Det finns många anledningar till att man börjar röka, det är dock sällan ett genomtänkt beslut och någonting som man vill bära med sig genom livet. Dessvärre är det inte lika lätt att sluta röka som det är att börja. Rökning är ett beroende och din kropp behöver nikotin som rökare för att du ska fungera till fullo. Många kämpar med att sluta röka och ger upp gång efter gång. Det finns dock ett lättare sätt att skippa alla farliga ämnen som faktiskt finns i tobak. Lösningen på dina problem heter E-cigaretter och du kan köpa ett startpaket för att komma igång med din nya hälsosammare rökning från https://www.xsmoke.com/se/e-cigaretter.

E-cigg fungerar så att du istället för giftig rök andas in vattenånga. Den kommer från en e-juice som innehåller nikotin men inga andra farliga ämnen. Du får fortfarande njutningen du skulle få av en vanlig cigarett samtidigt som du inte blir utsatt för gifter. Du kommer inte heller uppleva någon abstinens då du fortfarande får i dig nikotinet som din kropp så gärna vill ha. Det finns många anledningar till att man ska byta till e-cigaretter om man är rökare. Först och främst kan det hjälpa dig att bli helt rökfri. Du kan nämligen trappa ned på nikotinnivån i e-juicen med tiden och på så sätt även bli kvitt ditt nikotinberoende, helt utan att du lider av några skadliga effekter.

Din hälsa är otroligt viktig och det är den största fördelen med att byta till e-cigaretter. Du kommer snabbt att förbättra din hälsa och må bättre. Det är likvärdigt med att sluta röka och du kommer märka av samma fördelar. Samtidigt är det ren ånga som du andas ut. Därför kommer du inte längre utsätta din närhet för passiv rökning och du kommer inte heller ha röklukt i dina kläder och i ditt hår. Samtidigt kan du röka var du än är. Det finns inte längre något behov av att gå ut och röka och du kan röka i tv-soffan utan att du förstör din omgivning.

När det kommer till e-ciggs vätska finns det många olika smaker och för dig som föredrar den klassiska tobakssmaken kan du välja mellan många kända cigarettmärken. Du kan även välja mellan smaker som citron, blåbär och energidrink. Det är helt upp till dig. När du beställer ett startpaket från xsmoke får du allt det du behöver för att du ska komma igång med din e-cigg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *