Star Wars sängkläder

Låt Stjärnorna i Star Wars ta dig till drömmarnas land. I dubbel bemärkelse. När man tittar på tillgängligheten på Internet så finns det många motiv att välja mellan när det gäller Star Wars sängkläder.

Olika figurer

Det finns väldigt många figurer i Star Wars och du har säkert din egen favorit. Kanske är det Darth Vader, Yoda eller en Stormtrooper. Kanske är det Luke Skywalker eller den roliga Jar Jar Binks. Chewbacca eller prinsessan Leia? Kanske robotarna R2-D2 eller C3PO? Eftersom det är så många filmer och alla har sina underbart individuella figurer, så kan det vara svårt att välja en favorit. När man väljer sängkläder behöver man dock inte välja endast en favorit om man inte vill. Många sängkläder har en bild där många av huvudfigurerna är med. Detta kan vara ett alternativ om man har svårt att välja.

Tecknade motiv

Det finns även väldigt snygga tecknade motiv med flera av figurerna satta på ett och samma påslakan. Darth Vader i svart-vitt är väldigt snyggt och stilrent. Det finns även motiv i starka färger om det är det man är ute efter. Ett snyggt tecknat rymdskepp kanske är precis det som passar dig?

Dubbelt motiv

Om man nu har enorma problem med att välja endast ett motiv, så finns det en lösning på detta problem. Det finns nämligen sängkläder som man kan vända ut-och-in på och som har ett annat motiv på andra sidan. Smart lösning. Då behöver man inte bli trött på trycket man har valt, utan kan helt enkelt byta motiv när man känner för det. Troligtvis kommer du att tycka om det ena motivet mer än det andra, men det är ju ändå trots allt så att omväxling förnöjer.

Lego Star Wars

På senare tid har Lego Star Wars blivit enormt populärt. Lego har gjort om filmerna något så att de ska passa för en yngre publik och detta har uppskattats enormt av de som är yngre och inte får se de ”riktiga” filmerna eftersom de flesta har en åldersgräns på 12 år. Star Wars har på så sätt blivit väldigt populära långt ner i åldrarna. Det finns en uppsjö av sängkläder med Lego Star Wars. Det är bara att välja vad som passar bäst just för dig.

Hur får man en (1)5-åring att vilja bädda sängen?

Ett hinder som jag tror att de flesta föräldrar brottas med någon gång i livet, är att komma på ett sätt att få din 5-åring (eller 15-åring för den delen) att frivilligt bädda sängen. Man kan försöka med mutor och ”om du inte bäddar sängen så blir det inget lördagsgodis”. Men det är helt enkelt så att barnet själv måste vilja bädda sängen, annars kommer det inte att fungera. Vad gäller Star Wars-motiv för sängkläder, så finns det några som är som gjorda för detta. Låt oss ta Darth Vader som exempel. Örgottets tryck har Darth Vaders huvud och påslakanet har kroppen. När man bäddar sängen så pusslas dessa två ihop till en helhet. Självklart vill man pussla ihop huvudet med kroppen på morgonen (utan tjat). Genialt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *