Sexleksaker

Urvalet av sexleksaker är stort, både för tjejer och killar. Det finns allt från topp till tå för att njutningen ska bli fulländad både för henne och honom. Utforska här.

Det som är roligt just med sexleksaker är att det finns en så stor variation som man kan utnyttja. Dels på egen hand för att uppnå extasen men även om man är ett par eller flera, för den delen, man hjälper varandra att få njutning.

För tjejer kan det röra sig om dildos i olika format, storlekar, för både vaginalt och analt som har vibrationer eller andra funktioner. Dessutom finns det kulor av olika slag. De som är mest berömda är nog Geishakulorna, som har mer än en funktion. De hjälper inte bara till med att man får skönt en stund utan dessutom hjälper dessa till med att stimulerar slidans muskler, vilket man kan ha nytta av på mer än ett sätt.

I övrigt finns sexleksaker som stimulerar övriga kroppen också. Som till exempel bröstklämmor, som kommer i olika storlekar och hårdhetsgrad.

För män finns det också speciella leksaker, framför allt om man är ensam för tillfället. Då kan det vara allt från sexdockor, lösvaginor och -munnar, till andra hjälpmedel som träs på penis för att antingen höja njutningen eller för att förhindra en tidig utlösning.

Det som man förknippar ihop med sexleksaker förutom dildos, är alla olika accessoarer som finns för att egga fantasin och höja njutningen till bristningsgränsen. Det finns speciella sexiga kläder som kan göra det sexigt, som exempelvis trosor med öppen gren, spets och genomskinliga, eller kläder som förknippas med en viss yrkeskår och då för både tjejer och killar.

Andra accessoarer som också kan piffa till sexlivet är piskor i olika utföranden, som till exempel den klassiska ridpiskan eller en piska som liknar en svans. Något som också är populärt och kan bli riktigt sensuellt och uppeggande är de olika sorterna massageoljorna som finns med och utan smak, med dofter och till och med för att höja den sexuella förmågan.

Utöver dessa trevliga tillbehör under sexakten, finns det åtskilligt fler saker att välja mellan. Egentligen är det bara tycke och smak som avgör vad som är rätt för personen i fråga, vilken leksak som verkligen sätter pricken över i:et och ökar njutningen till det maximala.

Naturligtvis underlättar det att ha lite fantasi, men framför allt att våga prova sig fram för att avgöra vad som är mycket skönt och uppeggande och komma fram till vad som inte funka lika bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *