Tröjor

Nu är hösten är här och finns det något mysigare än att klä sig i en härlig stickad tröja och mysa framför brasan med en varm kopp te. Är du även en kvinna med kurvor, så kan jag meddela att jag har hittat det perfekta märket för dig. Zizzi har massor av tröjor och stickat till kvinnor i stora storlekar.

För att se företagets utbud, går du helt enkelt in på zizzi.se. I Zizzis kollektion ingår i år varma, mysiga stickade plagg. Det finns långärmade stickade tröjor i olika färger som bara är ett måste i alla garderober inför hösten. Gärna flera stycken i olika färger som man lätt kan ha en vit topp under. De har även stickade blusar med kort ärm, om man vill ha något som värmer mer än en vanlig blus. Det finns även korta eller långa koftor och polotröjor och självklart väljer du det som passar dig efter tycke och smak. En polotröja värmer gott vid halsen medan en lång kofta är supersnyggt ihop med leggings. Det finns även underbara innomhusjackor i ylle. Perfekt för kalla vinterkvällar. Ponchon har gjort comeback och finns i många olika färjer och stilar. De finns med eller utan krage och med eller utan ärm. En snygg stickad eller långärmad tröja under så värmer det nästan lika bra som en höstjacka. Och snyggt är det! Alla stickade tröjor går jättebra ihop med jeans. I år är det väldigt inne med stickade klänningar och även Zizzi har några i sin kollektion. Väldigt snyggt i höst!

Varumärket Zizzi vänder sig uteslutande till kvinnor med kurvor och som söker större storlekar. Deras storlekar börjar på 40 (XS) och sträcker sig till 54-56 (XL). På nätet kan man även se plaggens mått så att man kan vara säker på att det kommer att passa just dig. Hur eller hur – om din tröja ändå inte skulle passa riktigt när du får den levererad (oftast inom 2-5 dagar), så har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka den till oss. Enkelt!

Zizzi är en av de marknadsledande varumärken för curvy fashion som finns på marknaden idag. Deras mål är att ge kvinnor med kurvor snyggt och fasionabelt mode. Varför ska bara smala människor få mode? Deras slogan We looove Curves, speglar deras passion och Zizzi har nu över 120 butiker runt om i Skandinavien och norra Europa.

Vad gäller stickade plagg så går de väldigt sällan ur tiden. Färger kanske byts ut från år till år och även kanske vissa mönster, men vi tycks ständigt älska stickat när hösten kommer. Vi kanske inte så ofta stickar våra plagg själva, även om stickning har blivit väldigt populärt den seaste tiden, så tror jag att man kanske ser det som en liten för stor utmaning att sticka en tröja och man håller sig till att öva på att göra grytlappar istället. Då är det bra att det finns butiker att vända sig till. Om du söker stickat och tröjor till kvinnor i stora storlekar, så kan jag varmt rekommendera zizzi.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *