mobiltelefon

Uno Telefoni är ett mycket snabbt växande företag som erbjuder företag en lösning för mobil telefoni, fast telefoni och växeltjänster i ett. Uno Telefoni skapar en komplett och modern telefonilösning som passar just ditt företags behov, både idag och i framtiden. Deras tjänster är operatörsoberoende och mycket lätta att använda och det kanske är därför de växer så enormt snabbt på marknaden idag. De har också fått en mängd utmärkelser de senaste åren, men den mest eftertraktade är kanske ändå Deloitte Fast 50-listan.

Uno Telefoni bland Sveriges snabbast växande företag

Sveriges snabbast växande företag

Sveriges ekonomi har gått framåt de senaste året och därför har även teknologiföretagen gått framåt med stormsteg.  Deloitte skapade en utmärkelse i USA 1995  och idag finns denna utmärkelsen i över 20 länder och är ett erkännande av framgång för teknologiföretagen runt om i världen. Detta är en lista som kallas Sweden Technology Fast 50. Listan är baserad på företagets tillväxt under de senaste 4 åren och i Sverige har Deloittes ranking funnits sedan år 2003. Deloitte inkluderar både publika och privata bolag och omfattar även all typ av teknologi. Förra året så vann inte helt oväntat iZettle, men Uno Telefoni hamnade på en mycket respektabel plats 19 över Sveriges snabbast växande teknikbolag, korade av Deloitte.

Varför Uno Telefoni?

Uno Telefoni står för enkelhet, service och operatörsoberoende. Uno erbjuder en professionell företagsväxel i mobilen, på skrivbordet och i din dator. Det är väldigt lätt och enkelt att komma igång med tjänsten och det är även väldigt användarvänligt. Trots detta är det ett av de mest kraftfulla växelsystem som man kan hitta på marknaden idag. Uno Telefoni är otroligt kompatibelt med just ditt företag och erbjuder lösningar för alla typer av företag, oberoende av vilken operatör som passar bäst.

Uno Telefoni har insett att alla medarbetare i ett företag inte har samma behov. Någon är ute och rör på sig eller reser mycket och en annan sitter i en supportgrupp och tillbringar större delen av dagen i telefon. Det som gör Uno Telefoni speciellt är att varje användare har ett nummer där de kan nås antingen via mobil och/eller sin fasta telefon eller IP-telefon. Till detta nummer hör endast en röstbrevlåda och om du hänvisar när du till exempel sitter i möte, så slås hänvisningen igenom på samtliga anknytningar.

Andra positiva aspekter med Uno Telefoni är att det är ett fast pris per användare och månad. Man behöver inte göra några egna stora investeringar i hårdvara och det är enkelt att budgetera eftersom månadskostnaden alltid är densamma. Alla medarbetare ringer även gratis inom växeln. För enkelhetens skull så hittar man samma funktioner och gränssnitt oberoende om man använder en mobil, fast eller mjuk enhet. Uno Telefoni är skalbart från 1-10 000 användare. Om man använder Uno Telefoni så behöver man inte vara orolig för servicebrott. Uno Telefoni har två växlar om en skulle sluta att fungera. De har även fler än två kopplingar till sin teleoperatör och hela tiden strömförsörjning från två eller fler elkraftverk, plus två dygns batteridrift och dieselaggregat som kan hålla igång Uno i två veckor. Lika säkert tom Stockholmsbörsens system, med andra ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *